Internationella salen, foto: Åke E son Lindman.

Information till våra besökare med anledning av coronaviruset

Skissernas Museum är tillfälligt stängt

Skissernas Museum är tillfälligt stängt enligt rektorsbeslut den 18 januari 2021. Beslutet gäller tillsvidare.

Med anledning av den pågående coronapandemin anpassar Lunds universitet kontinuerligt sin verksamhet för att på ett så säkert och ansvarsfullt sätt som möjligt fortsätta att bedriva undervisning, forskning, samverkan och administration. Den 18 januari beslutade universitetsledningen att de verksamheter som vänder sig till allmänheten ska hålla stängt.

Skissernas Museum följer utvecklingen kring coronaviruset covid-19 och ser fram emot att välkomna besökare till museet igen, då det är möjligt. Tills dess fortsätter vi att visa konsten i våra samlingar och andra delar av vår verksamhet i museets digitala kanaler.

När du inte kan komma till oss så kommer vi till dig!
Här hittar du museets digitala utbud