Skissernas Museums butik

Museibutiken erbjuder ett spännande och noga utvalt sortiment av böcker, vykort, designföremål och konstnärsmaterial för alla åldrar. Urvalet speglar museets inriktning på den konstnärliga kreativa processen och offentlig konst. Vi har böcker från gallerier, museer och förlag från hela världen såväl som museets egna publikationer och profilprodukter.

Andreas Eriksson
I samband med Andreas Erikssons utställning finns ett brett sortiment av böcker samt affischer till försäljning i butiken.

Snells Lag
Boken/boxen innehåller 16 reproduktioner i ett block (24 x 30 cm) i
serien Snells Lag från 2019. Publicerad av Stephen Friedman Gallery i en upplaga på 300 ex.
725 kr


Weavings
Boken Weavings publicerades i samband med Andreas Erikssons utställning på Stephen Friedman Gallery 2020 och innehåller färgbilder på vävnader utförda under en treårsperiod i konstnärens ateljé i Berlin. I boken får man också följa den kreativa processen samt en text av Sara Walker.
355 kr


Cutouts

Cutouts är ursprungligen fragment av större målningar som Andreas Eriksson inte var nöjd med men istället för att kassera målningarna skar han ut intressanta partier, som han bevarade som skisser till nya verk.
495 kr


Colouring Book
Andreas Erikssons skisser med tomma fält att själv färglägga.
495 kr


Mykorrhiza
Mykorrhiza (Mycorrhis) är titeln på en serie målningar av Andreas Eriksson och boken/boxen innehåller 11 lösa blad, reproduktioner, tryckta på papp ur serien (#1-11). Boxen innehåller också en kort essä av Kirsty Bell.
625 kr

Museets profilprodukter och egna publikationer kan även köpas via Universitetsbutiken:
https://extern.shop.lu.se/sv/s...

Följ butiken på Instagram: instagram.com/skissernasshop