Brown Bag Lunches: Fredrik Gertten

Entré: 75 kronor. Vegetarisk lunch från restaurang På Skissernas är inkluderad i priset. Inga rabatter eller årskort gäller för detta arrangemang.

Insläpp: 11:45-12:15
Samtalet startar: 12:15


Den här gången gästas Brown Bag Lunches av regissör och journalist Fredrik Gertten från Malmö. Gertten är känd för lokala berättelser med global inverkan med filmer som PUSH (2019), Bikes vs Cars (2015), Big Boys Gone Bananas!* (2011) och Bananas!* (2009). Han har tidigare arbetat som utrikeskorrespondent och krönikör för radio, TV och press. 1994 grundade han produktionsbolaget WG Film – ett av Sveriges mest framstående dokumentärproduktionsbolag. Där kombinerar han rollen som kreativ producent med filmskapandet. I oktober 2017 utsågs Fredrik Gertten till hedersdoktor vid Malmö universitets fakultet för kultur och samhälle för sitt arbete som dokumentärfilmare.

Under museets populära lunchsamtal Brown Bag Lunches fördjupar vi oss i den kreativa processen tillsammans med spännande och inspirerande gäster med olika bakgrund. Samtalen leds av copywriter och manusförfattare Paola Pellettieri.

Glöm inte att du kan förköpa din plats till säsongens Brown Bag Lunches i museets entré. Och missar du ett samtal så kan du alltid lyssna i efterhand. Samtalet publiceras som en podcast veckan efter samtalet på museet.
Sök på "Skissernas Museum" där poddar finns!

Upcoming events