Plaza Vieja, 2005. Pop-Up Book. Digital print on paper. Mixed media. Estudio Carlos Garaicoa. Photo Credits: Irelio Alonso

Stafettvisning: 2 x visning av Carlos Garaicoa

Stafettvisning: 2 x visning av Carlos Garaicoas utställning …en gränslös verklighet som evighetens trädgårdar… på Lunds konsthall och Skissernas Museum. 

För dig som vill få en helhetsbild av Carlos Garaicoas konstnärskap gör vi en specialvisning som börjar på Lunds konsthall och fortsätter, efter en gemensam promenad, på Skissernas Museum.

Staden är utgångspunkten för Carlos Garaicoas konstnärskap. Sedan tidigt 1990-tal har han utforskat hur staden och dess arkitektur speglar och påverkar samhället. I hans samtidigt poetiska och politiska verk möts verklighet och fiktion med människan och medborgaren i centrum. Garaicoas verk undersöker hur staden alltid befinner sig i ett politiskt och ekonomiskt landskap. 

Ungefärligt program:
15.00-15.35 Introduktion till utställningen + visning på Konsthallen, max 40 min.
15.35-15.50 Gemensam promenad
15.50-16.20 Visning på Skissernas Museum, max 30 min.

Efter visningen bjuds det på kaffe och kaka i Birgit Rausings sal. 

Detta är den första större presentationen av Carlos Garaicoas konstnärskap i Sverige och är ett samarbete mellan Skissernas Museum och Lunds Konsthall. Utställning pågår fram till den 2 februari 2020. Läs mer om Carlos Garaicoas …en gränslös verklighet som evighetens trädgårdar… 

Fri entré

Upcoming events