Årskortsprogram: Skapa i papper med Fideli Sundqvist

Under hösten har vi satt ihop ett program exklusivt för dig med årskort!
Föranmäl dig via Billetto

Skapa i papper tillsammans med papperskonstnären Fideli Sundqvist!

Fideli Sundqvist tog sin examen i Grafisk design och Illustration på Konstfack 2011 och arbetar sedan dess som bildskapare, rekvisitadesigner och papperskonstnär och skapar förtrollande världar med papper och sax. Förutom reklam- och skyltningsuppdrag för företag runtom i världen har hon haft flera utställningar på teman som Summer, Paper flowers och Smaklöst. Fideli Sundqvist har gett ut två böcker om papperskonst hos Natur och Kultur och har även skapat två bilderböcker (dessa är målade). Under våren 2022 ställde hon ut en ny serie pappersklipp med temat barn och blomster tillsammans med sin mamma keramikern Marie-louise Sundqvist och systern Emilia Sundqvist som arbetar med textil.

Varmt välkommen på en workshop där du får lära dig grunderna i att skapa i papper. Allt material du behöver finns på plats och inga förkunskaper krävs!

Under hösten har vi satt ihop ett program exklusivt för dig med årskort:

Onsdag 28 september: Workshop med papperskonstnär Fideli Sundqvist
Torsdag 13 oktober: Förhandstitt på utställningen Coronasamlingen