Foto: Carl-Johan Söder

Brown Bag Lunches: Anna Blomberg

Entré: 65 kronor. Vegetarisk lunch från restaurang På Skissernas är inkluderad i priset. Inga rabatter eller årskort gäller för detta arrangemang. Förbokning krävs – Förboka din plats på Billetto.se
Notera att detta är en föranmälan. Betalning sker på plats på museet.

Take-away lunch!

Under rådande omständigheter har vi tyvärr inte möjlighet att servera lunch under Brown Dag Lunches. Du som köper samtal inklusive lunch får med dig lunchen efter samtalet. I en brun papperspåse så klart.

Insläpp: 11:45-12:15
Samtalet startar: 12:15

Komiker och skådespelare Anna Blomberg är en mästare på karaktärer och karikaktyrer. Hon blev känd för den breda publiken med sina imitationer på Hollywoodfruarna i tv-programmet Robins. YouTube-klippen har över en miljon visningar och Anna har förutom Anna Anka och Maria Montezami även gjort parodier på Lill Babs, Mona Sahlin, Elisabeth Höglund och Jimmie Åkesson. Hon har sin egen TV-show i SVT Anna Blomberg Show, och medverkat i flera humorprogram: SNN News, Starke man, Kvarteret Skatan, Hjäp!, Morgonsoffan, Hipp Hipp och nu senast Sjukt. Som skådespelerska har hon synts i Wallanderfilmen Mordbrännaren, novellfilmen Maskeraden, Häxan Surtant, Hotell Kantarell, julkalendern Superhjältejul och Playa del Sol för att nämna några exempel. I sommar har du kunnat lyssna och skratta till Anna Blomberg i P4.

Brown Bag Lunches är Skissernas Museums samtalsserie där vi fördjupar oss i den kreativa processen tillsammans med spännande gäster med olika yrkesbakgrund. Samtalet leds av Paola Pellettieri.

Skissernas Museum följer regeringens beslut och Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande coronaviruset. Här kan du läsa mer om de anpassningar museet gör med anledning av pandemin.