Brown Bag Lunches: Bukett Grafik

Entré: 75 kronor. Vegetarisk lunch från restaurang På Skissernas är inkluderad i priset. Inga rabatter eller årskort gäller för detta arrangemang.

Insläpp: 12:00
Samtalet startar: 12:15

Lunchsamtal om den kreativa processen med designstudion Bukett Grafik

Bukett Grafik är en grafisk designstudio i Malmö, bestående av Amanda Berglund och Erik Kirtley. De arbetar främst i kultursektorn, där de formger bland annat visuella identiteter, publikationer, utställningsgrafik och webbsidor. Amanda arbetar även med redaktionell och kommersiell illustration. Bland deras senaste och kommande projekt hittar man omslaget till 2022 års katalog från Illustratörcentrum, en ny grafisk profil och hemsida till KKV Monumental Malmö, samt utställningskatalogen till en retrospektiv utställning med Lisa Larson på Rian designmuseum.

Under museets populära lunchsamtal Brown Bag Lunches fördjupar vi oss i den kreativa processen tillsammans med spännande och inspirerande gäster med olika bakgrund. Samtalen leds av copywriter och manusförfattare Paola Pellettieri.
Glöm inte att du kan förköpa din plats till säsongens Brown Bag Lunches i museets entré. Och missar du ett samtal så kan du alltid lyssna i efterhand. Samtalet publiceras som en podcast veckan efter samtalet på museet. Sök på "Skissernas Museum" där poddar finns!