Foto: Miriam Preis

Brown Bag Lunches: Daniel Berlin

Entré: 75 kronor. Vegetarisk lunch från restaurang På Skissernas är inkluderad i priset. Inga rabatter eller årskort gäller för detta arrangemang.

Insläpp: 12:00
Samtalet startar: 12:15

Lunchsamtal om den kreativa processen med krögaren Daniel Berlin

Det finns inte en gourmand i Skåne som inte känner till Daniel Berlin! Han startade sin bana hos Thomas Drejing på restaurangen Petri Pumpa, som 26-åring blev han kökschef på Torso Twisted i Malmö för att därefter öppna den egna restaurangen Daniel Berlin Krog, med två stjärnor i den prestigefyllda Guide Michelin. Den restaurangen, som låg i Skåne Tranås, stängde i september 2020 och just nu är Daniel Berlin i full gång med processen att öppna inte bara en ny restaurang på Österlen, utan även ett boutiquehotell och en mat- och vinbar.

Under museets populära lunchsamtal Brown Bag Lunches fördjupar vi oss i den kreativa processen tillsammans med spännande och inspirerande gäster med olika bakgrund. Samtalen leds av copywriter och manusförfattare Paola Pellettieri.

Glöm inte att du kan förköpa din plats till säsongens Brown Bag Lunches i museets entré. Och missar du ett samtal så kan du alltid lyssna i efterhand. Samtalet publiceras som en podcast veckan efter samtalet på museet. Sök på "Skissernas Museum" där poddar finns!