Brown Bag Lunches: David Eriksson

Föranmälan krävs till detta evenemang! Här förbokar du din plats. Du betalar som vanligt på museet.

David Eriksson har arbetat med cirkus och underhållning över hela världen i 25 år. Från Tännkulemotorns dag i Säffle till utsålda säsonger på Sydney Opera House. Han har turnerat med välkända varietén La Soirée och Cirkus Cirkör.

Brown Bag Lunches är Skissernas Museums samtalsserie där vi fördjupar oss i den kreativa processen tillsammans med gäster med olika yrkesbakgrund. Du bjuds på en vegetarisk lunch i en klassisk brown bag och en inspirerande stund av tankeväckande samtal. Kort och gott! Samtalet leds av Paola Pellettieri.

Insläpp från 11:30, samtalet startar 12:15
Entré: 65 kronor. Inga rabatter eller årskort gäller för detta arrangemang.

Vegetarisk lunch från restaurang På Skissernas är inkluderad i priset. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot kostanpassade beställningar i samband med Brown Bag Lunches.

Tillsammans hjälps vi åt att skapa en trygg miljö på museet!
Detta gäller vid samtliga evenemang:

- Kom i tid! Vi vill minska risken för trängsel.

- Tänk på att hålla avstånd till andra besökare och personal.

- Vi ber ödmjukt att du som besökare precis som vi som arbetar på museet följer Folkhälsomyndighetens råd och stannar hemma vid minsta misstanke om sjukdom.

Här kan du läsa mer om de åtgärder museet gör under coronapandemin.