Fotograf: Amanda Hudson​

Brown Bag Lunches: Rasmus Künstlicher, game designer med Flow Theory edge

Rasmus Künstlicher är game designer med fokus på progression, alltså spelkaraktärernas utveckling. En game designer arbetar med att utforma spelets regler och är ytterst ansvarig för att spelet är kul. Spelutveckling kan liknas vid en lagsport och game designern jobbar nära programmerare och grafiker. Tillsammans hittar de spellösningarna. Game designern samlar in och sållar bland idéerna.

Rasmus har utbildat sig på yrkeshögskolan The Game Assembly i Malmö, bär nästan aldrig matchande strumpor och har nördat ner sig i Flow Theory och hur det kan appliceras på spel.
Spel som Rasmus varit med och utvecklat är bland annat Tom Clancy’s The Division 1 och 2.

Brown Bag Lunches, vår samtalsserie där vi varannan vecka fördjupar oss i den kreativa processen tillsammans med gäster med olika yrkesbakgrund. Du bjuds på en vegetarisk lunch i en klassisk brown bag och en inspirerande stund av tankeväckande samtal. Kort och gott!

· Samtalet är på svenska, är cirka 30 minuter långt och leds av Paola Pellettieri.
· Biljettförsäljningen öppnar klockan 11:00. Inget förköp, först till kvarn.
· Insläpp: 12:00. Samtalet startar: 12:15.
· Pris: 65 kronor. Vegetarisk lunch från restaurang På Skissernas är inkluderad i priset. (Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot kostanpassade beställningar i samband med Brown Bag Lunches.)

Inga rabatter eller årskort gäller för detta arrangemang.

Pris:65:-(Årskort gäller ej för detta evenemang)

Kommande evenemang