Fotograf: Freddy Billqvist

SLUTSÅLD! Brown Bag Lunches: Henrik Widegren

Entré: 75 kronor. Vegetarisk lunch från restaurang På Skissernas är inkluderad i priset. Inga rabatter eller årskort gäller för detta arrangemang.

Insläpp: 11:45-12:15
Samtalet startar: 12:15

Gott snack och god lunch – nu startar en ny säsong med Brown Bag Lunches!

Vår första samtalsgäst är Henrik Widegren är läkaren i SVT:s populärvetenskapliga program Fråga Lund. Han arbetar som öron-näsa-halsläkare och foniater (röstläkare) på Skånes universitetssjukhus, och är även låtskrivare, artist, föreläsare, krönikör och youtubare. Sedan 2015 har han släppt sju album med låtar om medicin och vetenskap och i år har han turnerat med sin andra soloföreställning Sjuk, frisk eller mittemellan.

Under museets populära lunchsamtal Brown Bag Lunches fördjupar vi oss i den kreativa processen tillsammans med spännande och inspirerande gäster med olika bakgrund. Samtalen leds av copywriter och manusförfattare Paola Pellettieri.

Glöm inte att du kan förköpa din plats till säsongens Brown Bag Lunches i museets entré. Och missar du ett samtal så kan du alltid lyssna i efterhand. Samtalet publiceras som en podcast veckan efter samtalet på museet.
Sök på "Skissernas Museum" där poddar finns!