INSTÄLLT! Brown Bag Lunches: Kajsa Giertz

Detta evenemang är tyvärr inställt!

Kajsa Giertz är en prisbelönt regissör och koreograf. Hon har bland annat regisserat på Dramaten, Kungliga Operan och Cirkus Cirkör och tidigare varit chef för Parkteatern vid Stockholms stadsteater och Västmanlands teater i Västerås. Som teaterchef på Helsingsborgs stadsteater fyller hon repertoaren på med nyskrivna pjäser och odödliga klassiker.

Brown Bag Lunches är Skissernas Museums samtalsserie där vi varannan vecka fördjupar oss i den kreativa processen tillsammans med gäster med olika yrkesbakgrund. Du bjuds på en vegetarisk lunch i en klassisk brown bag och en inspirerande stund av tankeväckande samtal. Kort och gott!

Insläpp från 11:30, samtalet startar 12:15
Entré: 65 kronor. Inga rabatter eller årskort gäller för detta arrangemang.

Vegetarisk lunch från restaurang På Skissernas är inkluderad i priset. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot kostanpassade beställningar i samband med Brown Bag Lunches.

Tillsammans hjälps vi åt att skapa en trygg miljö på museet!
Detta gäller vid samtliga evenemang:

- Kom i tid! Vi vill minska risken för trängsel.

- Tänk på att hålla avstånd till andra besökare och personal.

- Vi ber ödmjukt att du som besökare precis som vi som arbetar på museet följer Folkhälsomyndighetens råd och stannar hemma vid minsta misstanke om sjukdom.

Här kan du läsa mer om de åtgärder museet gör under coronapandemin.