Skissernas Night: Brown Bag Lunches – Sara Granér

Skissernas Museum presenterar SKISSERNAS NIGHT – ONLINE EDITION!
Under fyra helger i april kan du ta del av ett spännande digitalt program med samtal, konserter, konstvisningar, konstquiz och en kreativ workshop. En mindre kulturfestival för dig att uppleva från din egen soffa!

Brown Bag Lunches: Sara Granér
Sara Granér debuterade 2008 med seriealbumet Det är bara lite AIDS (Galago). Sedan dess har man kunnat läsa hennes serier i tidningar som Galago, Aftonbladet, ETC och Dagens Nyheter. Med sina färgstarka serier och snabbtänkta satir är hon en av Sveriges mest namnkunniga serieskapare och bildkonstnärer. Hennes sjätte bok Allas lika mellangärde kom 2020 där hon arbetat tematiskt utifrån språk och talesätt i ett brett experimenterande med olika konstnärliga tekniker. Sara har också arbetat tredimensionellt med bl.a. robotanimerad dockteater och keramiska skulpturer.

Brown Bag Lunches är Skissernas Museums samtalsserie där vi fördjupar oss i den kreativa processen tillsammans med gäster med olika yrkesbakgrund. Samtalet leds av Paola Pellettieri.

PLATS: Museets webbplats, YouTube, Facebook och som podcast.

Skissernas Night genomförs med stöd av Sparbanken Skånes ägarstiftelse Sparbanksstiftelsen Finn.