Brown Bag Lunches: Siri Skillgate

Entré: 75 kronor. Vegetarisk lunch från restaurang På Skissernas är inkluderad i priset. Inga rabatter eller årskort gäller för detta arrangemang.

Insläpp: 11:45-12:15
Samtalet startar: 12:15

Dagens gäst är Siri Skillgate som ligger bakom projektet Dum Keramik – en lekfull keramikstudio som arbetar med småskalig “massproduktion” av unika keramiska objekt. Siri Skillgate har en bakgrund som industridesigner men tröttnade på att sitta vid en dator och arbeta med produktion på andra sidan jorden. I konceptet Dum Keramik utforskar hon hur olika industriella processer kan omtolkas i något som hon kallar för en småskalig massproduktion. Objektens uttryck är tydligt präglade av produktionsprocessen men är alla unika. Dum Keramik grundades 2019 i Malmö men sedan tidigare i år är studion baserad i Stockholm.

Brown Bag Lunches är Skissernas Museums samtalsserie där vi fördjupar oss i den kreativa processen tillsammans med spännande gäster med olika yrkesbakgrund. Samtalet leds av Paola Pellettieri.

NYHET: Nu kan du förköpa din plats till säsongens Brown Bag Lunches i museets entré.

Skissernas Museum följer regeringens beslut och Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande coronaviruset. Här kan du läsa mer om de anpassningar museet gör med anledning av pandemin.