Familjesöndag i Skapande verkstaden – Med blicken på oss själva

Föranmälan krävs till detta evenemang! Här förbokar du din plats. Du betalar som vanligt på museet.

Välkomna till Skapande verkstad för barn och familjer! Hur skulle du vilja göra bilden av dig själv idag, utan att använda kameran? Vilken färg har en glad eller nyfiken person på kinderna? Hur kan man visa att enhörningar eller fotboll är bäst? Genom ställningar av plexiglas ser vi varandras ansikten och ritar upp konturerna. Sedan gör vi självporträtt genom kollage av olika material på stora färgade papper. För inspiration, gå gärna ett varv i museet tillsammans och se om ni kan hitta några porträtt.

Samling kl. 13.00 i Skapande verkstaden. Ingen familjevisning detta datum.

Från ca 5 år och uppåt. Materialavgift 35 kr/barn.

Tillsammans hjälps vi åt att skapa en trygg miljö på museet!
Detta gäller vid samtliga evenemang:

- Kom i tid! Vi vill minska risken för trängsel.

- Tänk på att hålla avstånd till andra besökare och personal.

- Vi ber ödmjukt att du som besökare precis som vi som arbetar på museet följer Folkhälsomyndighetens råd och stannar hemma vid minsta misstanke om sjukdom.

Här kan du läsa mer om de åtgärder museet gör under coronapandemin.