Folkets hörna med Tone Schunnesson

Föranmälan krävs till detta evenemang! Här förbokar du din plats.Fri entré.

Välkomna till höstens första Folkets hörna på Skissernas Museum!

Medverkande:

- Tone Schunnesson
- Sara Guldbrand Köhler
- Hilma Olsson
- Therése Granwald och Johan Blomgren (Folkets hörna)

Folkets hörna – arbete pågår, är en scen för skönlitterära texter under process. På Folkets hörna medverkar vid varje tillfälle tre författare, en som redan är etablerad och två som ännu ej givits ut på de etablerade förlagen. Varje författare läser upp ett kort utdrag ur ett pågående skrivprojekt och får sedan respons av två skrivpedagoger som leder textsamtalen, de övriga medverkande författarna och publiken. På så vis får författarna en unik möjlighet att testa sina work in progress på andra och publiken får en unik möjlighet att få insyn i, och påverka, en författares skrivprocess. 49 platser och först till kvarn gäller.

Folkets hörna arrangeras med stöd av Region Skåne, Kulturrådet och Lunds kommun.

Fri entré!

Tillsammans hjälps vi åt att skapa en trygg miljö på museet! Detta gäller vid samtliga evenemang:

- Kom i tid! Vi vill minska risken för trängsel.

- Tänk på att hålla avstånd till andra besökare och personal.

- Vi ber ödmjukt att du som besökare precis som vi som arbetar på museet följer Folkhälsomyndighetens råd och stannar hemma vid minsta misstanke om sjukdom.
Här kan du läsa mer om de åtgärder museet gör under coronapandemin.