Sonia Delaunay, Propeller, 1937, Foto: Emma Krantz/Skissernas Museum, © Sonia Delaunay, Bildupphovsrätt 2016

Framtidsveckan: Guidad visning om kreativa genombrott

Följ med på en guidad visning i museets samling på temat kreativa genombrott!

Längd ca 30 minuter.

Fri entré!

Evenemanget är en del av Framtidsveckan 18-24 oktober 2021 vid Lunds universitet. Se veckans program här – lu.se/framtidsveckan.

Årets tema: Genombrott
Vilka genombrott behövs inom forskningen och inom samhället för att vi ska kunna möta framtiden på bästa sätt? Vilka genombrott förväntar vi oss ska komma snart? Och när i den kreativa processen kan vi prata om genombrott?

Coronarelaterad information
I dessa tider värnar vi speciellt om alla deltagares säkerhet och hälsa och Framtidsveckan följer Folkhälsomyndighetens och regeringens beslut och rekommendationer. Evenemang, lokaler och logistik under veckan kommer att ta hänsyn till uppsatta coronarekommendationer. Vi uppmanar alla som känner minsta symptom på förkylning eller annan sjukdom att stanna hemma.

Skissernas Museum följer regeringens beslut och Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande coronaviruset.
Här kan du läsa mer om de anpassningar museet gör med anledning av pandemin.