Skapande verkstaden/Creative workshop. Foto/Photo Skissernas Museum/Johan Persson

Höstlov i Skapande verkstaden – Utforska färg!

Föranmälan krävs till detta evenemang! Här förbokar du din plats. Du betalar som vanligt på museet.

Kom och experimentera med färg i museets Skapande verkstad!

Här kan du utforska olika sorters färger och sätt att måla på. Vilka verktyg föredrar du att måla med? Prova penslar, svampar eller att måla med något oväntat du hittar i verkstaden. Kanske bubbelplast eller en kvist? Vi blandar fram nya nyanser och skapar konstverk med fantasifulla mönster. Prova dig fram och se vad det blir!

För inspiration, ta gärna en titt i museet före besöket i verkstaden!

Samling kl. 13.00 i Skapande verkstaden. Från ca 5 år och uppåt. Materialavgift 35 kr/barn.

Tillsammans hjälps vi åt att skapa en trygg miljö på museet!
Detta gäller vid samtliga evenemang:

- Kom i tid! Vi vill minska risken för trängsel.

- Tänk på att hålla avstånd till andra besökare och personal.

- Vi ber ödmjukt att du som besökare precis som vi som arbetar på museet följer Folkhälsomyndighetens råd och stannar hemma vid minsta misstanke om sjukdom.

Här kan du läsa mer om de åtgärder museet gör under coronapandemin.