Konsthelg: Rudolf Nordström aka Mr. Tophat

Föranmälan krävs till detta evenemang! Här förbokar du din plats. Fri entré.

I Jockum Nordströms utställning Utan lykta är skuggspelsinstallationen The Anchor Hits the Sand det centrala verket. Nordströms karaktäristiska pappersfigurer framträder på en skärm av halvtransparent papper i en ständigt föränderlig lek av ljus och skuggor. Musiken, Rudolf Nordströms ljudkollage skapat av en samling gamla stenkakor, förstärker den magiska stämningen.

Under konsthelgen ger Rudolf Nordström aka Mr. Tophat, en av landets främsta dj:s och musikproducenter, en unik inblick i hur han har konstruerat ljudkollaget och några av hans andra populära musikproduktioner. Se och hör hur han lägger alla olika beståndsdelar på plats i detta geniala ljudpussel.

Tillsammans hjälps vi åt att skapa en trygg miljö på museet!
Detta gäller vid samtliga evenemang:

- Kom i tid! Vi vill minska risken för trängsel.
- Tänk på att hålla avstånd till andra besökare och personal.
- Vi ber ödmjukt att du som besökare precis som vi som arbetar på museet följer Folkhälsomyndighetens råd och stannar hemma vid minsta misstanke om sjukdom.

Här kan du läsa mer om de åtgärder museet gör under coronapandemin.