Foto: PonyHans

Lund Comedy Festival: Humorvisning – Charlotta Björck

Entréavgift till museet.
Fri entré för studenter, unga under 25 och anställda vid Lunds universitet.

Följ med på en galen, improviserad humorvisning! Tillsammans med Charlotta Björck får ni uppleva museets samlingar på ett helt nytt sätt.

I våras var hon en uppskattad gäst i museets samtalsserie Brown Bag Lunches. Nu är humoristen och konstnären Charlotta Björck tillbaka men den här gången iklär hon sig rollen som guide på museet. Charlotta har över fyrtio tusen följare på Instagram och är ”BÄST PÅ HELAHELAHELA INTERNET” enligt en entusiastisk följare. Sitt instagramkonto använder hon som plattform för att på sitt eget vis ifrågasätta den lyckliga yta vi ständigt exponeras för på dagens sociala medier. Där låter hon sin konst och sitt föräldraskap ta plats med spetsig humor, satir, vassa texter, sång & illustrationer. Våren 2021 hade hennes humorserie Charlotta x 8 premiär på SVT där hon spelade 9 olika karaktärer på och runtomkring vårdcentralen Rhododendron. Under våren och sommaren 2022 har hon turnerat med den egna föreställningen Mamagoals.

Charlotta var nominerad till Det svenska humorpriset i kategorin Årets webbhumor på Barncancergalan 2018 och i kategorin Årets kvinnliga komiker 2021.

Välkomna till en mycket tramsig konstupplevelse!

Visningen är en del av Lund Comedy Festival.