Skissernas Night: Post-Sun-Vision

Skissernas Museum presenterar SKISSERNAS NIGHT – ONLINE EDITION!
Under fyra helger i april kan du ta del av ett spännande digitalt program med samtal, konserter, konstvisningar, konstquiz och en kreativ workshop. En mindre kulturfestival för dig att uppleva från din egen soffa!

POST-SUN-VISION

Den prisbelönta jazztrion POST-SUN-VISION har beskrivits som en av landets mest lovande grupper och driver musikstilen framåt. Deras musik beskrivs som ’lättillgänglig avant-garde’ och har, bland andra utmärkelser, givit dem titeln ’Nordic Jazz Comets’ 2020 och 'Ensemble in Residence' på Musik i Syd, 2020-2021. Deras andra album, gästat av Magnus Broo, släpptes i början av 2021.

Trion består av Alice Hernqvist på piano, Aaron Mandelmann på kontrabas och Mario Ochoa på trummor.

PLATS:Museets webbplats, YouTube and Facebook

Skissernas Night genomförs med stöd av Sparbanken Skånes ägarstiftelse Sparbanksstiftelsen Finn.