Lilibeth Cuenca Rasmussen, Octopada (2016). Foto: PNaz Photo

SKISSERNAS NIGHT 12–14 NOV

Fri entré

Ljuset återvänder! Förra året fick vi hastigt och lustigt ställa in Skissernas Night och i våras gjorde vi en digital version där vi delvis nådde ut till en publik som kanske inte annars besöker vårt museum. Digitalt i all ära men nu längtar vi, precis som ni förhoppningsvis gör, efter konst- och kulturupplevelser LIVE!

Skissernas Night är konstupplevelser, musik, samtal, performance, workshops och mycket mer! En självklar mötesplats för kulturintresserade i alla åldrar som vill överraskas, underhållas och möta konsten på ett nytt sätt. Den här gången sprider vi ut programmet under en hel helg! Det är med största glädje som vi välkomnar er till höstens Skissernas Night den 12–14 november!

FREDAG 12 NOVEMBER 17–23

17.30 Jazzkroki: Simon Peterson & Jonas Due
18.30 Performance: Lilibeth Cuenca Rasmussen
19.10 Livespelning: Simon Peterson & Jonas Due
19.40 Livespelning: Dal:um
20.40 Livespelning: Simon Peterson & Jonas Due
21.10 Livespelning: Mone

Hela kvällen:
DJs: Modern Love – Lasse Bång och Johan Tollgerdt
Ljusinstallationer: Utskottet

+ Guidade visningar varje hel- och halvtimme.

LÖRDAG 13 NOVEMBER 15–21

16.30 Konstnärssamtal: Carl Boutard och Kristina Matousch med Thomas Millroth – Läs mer om utställningen Gapet.
18.00 Samtal: Malin Persson med Paola Pellettieri
19.30 Magazine release: Urban Art x Ord&Bild med Frida Sandström, Futuro Berg och Hanni Kamaly.

Hela kvällen:
Ljusinstallationer: Utskottet

+ Guidade visningar varje hel- och halvtimme.

SÖNDAG 14 NOVEMBER 13–17

Workshop: Tape Art i UV-ljus
Birgit Rausings sal förvandlas med hjälp av UV-lampor och under dagen skapas en gemensam installation av fluorescerande tape på golvet!
Besökare i alla åldrar är välkomna att bidra. Drop-in.

Programmet kommer att uppdateras efterhand!

Skissernas Night genomförs med stöd av Sparbanken Skånes ägarstiftelse Sparbanksstiftelsen Finn.

sparbanken-webb.jpg#asset:2144

Skissernas Museum följer regeringens beslut och Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande coronaviruset.
Här kan du läsa mer om de anpassningar museet gör med anledning av pandemin.