Teater: Plan B av Lunds Fontänhus

Entré 100 kr
Kan förbokas via Fontänhuset på
ja@lundsfontanhus.se
Betalas på museet i samband med föreställningen.

Längd ca 50 minuter

Plan B är en teaterföreställning av och med medlemmar från Lunds Fontänhus och bygger på deras egna berättelser och erfarenheter. Ett möte mellan B som i bild och konstformen teater, eller den reservplan man tar till när den första inte funkar, eller upplevelsen av att tillhöra en andra sortering. Eller en plan, från ett utanförskap till ett innanförskap.

Plan B är ett projekt inom Joint Attention som är finansierat av Arvsfonden och ägs av Lunds Fontänhus. Joint Attention vill ge sina deltagare mening, funktion och struktur för att komma ett steg närmare en arbetsmarknad och tillsammans med sin publik bygga en plattform för en ökad förståelse om psykisk ohälsa och psykisk funktionsnedsättning.

Föreställningen visas på Skissernas Museum med anledning av att museet den här veckan, tillsammans med övriga verksamheter inom LUKOM (Lunds universitet kultur- och museiverksamheter), fokuserar på temat ”Konst och hälsa”.