Workshop på Skissernas: Skapa i papper med Fideli Sundqvist

Entréavgift till museet! Studenter, personer under 25 år och anställda vid Lunds universitet har fri entré.
Begränsat antal platser, Föranmälan via Biletto

Skapa i papper tillsammans med papperskonstnären Fideli Sundqvist

Fideli Sundqvist tog sin examen i Grafisk design och Illustration på Konstfack 2011 och arbetar sedan dess som bildskapare, rekvisitadesigner och papperskonstnär och skapar förtrollande världar med papper och sax. Förutom reklam- och skyltningsuppdrag för företag runtom i världen har hon haft flera utställningar på teman som Summer, Paper flowers och Smaklöst.

Fideli har gett ut två böcker om papperskonst hos Natur och Kultur och har även skapat två bilderböcker (dessa är målade). Under våren 2022 ställde hon ut en ny serie pappersklipp med temat barn och blomster tillsammans med sin mamma keramikern Marie-Louise Sundqvist och systern Emilia Sundqvist som arbetar med textil.

Varmt välkommen!

Det här är en workshop för unga och vuxna.

Missa inte att Fideli är vår samtalsgäst på Brown Bag Lunches den 27 september!

Workshop för dig med Årskort 28 september