• Öppet idag 12–17
Max Ockborn och Marianne Heed Miskar

Workshop: Återbruksskulptur med Max Ockborn & Marianne Heed Miskar

Barn och familj
Workshop
Fri entré

Anmälan här via Billetto. 

Skapa en stor skulptur av återbruksmaterial tillsammans med konstnären Max Ockborn, formgivaren Marianne Heed Miskar och museets konstpedagog.

Workshopen inleds med att vi ser Max Ockborns modell till verket Den som ger i museets nyöppnade utställning med museets nyförvärv och tittar på bilder från andra projekt av konstnären. I vår skapande verkstad får sedan en gemensam skulptur växa fram under tre dagar. Vi skapar av blandat material, som skrot, naturmaterial, textil, träbitar och annat vi kan hitta. Material finns på plats men vill du ta med något eget skrot hemifrån till skulpturen så går det bra! Vi testar olika tekniker för att sätta ihop materialen och slutligen målar vi och namnger skulpturen.

Datum: 31 oktober–2 november
Tid: 13.00–16.00.

Workshopen är kostnadsfri. Begränsat antal platser, föranmälan krävs.
Anmälan sker till ett workshoptillfälle à 3 h.
Målgrupp: För barn och unga, 9 år och uppåt.
Oömma kläder rekommenderas!

 Kollage med konstnärerna Max Ockborn och Marianne Heed Miskar i deras respektive ateljéer. Samt skulpturer av Max Ockborn.

Programmet arrangeras i samarbete med Bästa Biennalen och är en del av evenemanget Bästa Festivalen, en konstfestival för barn och unga som pågar mellan 21 oktober – 5 november i hela södra Sverige. Besök Bästa Biennalens hemsida för utförligt program www.bastabiennalen.se

Logo Bästa Biennalen

Fler evenemang som passar Barn och familj, Workshop