• Öppet idag 11–17

Om museet

Lokaluthyrning

Mitt bland konst och prisbelönt arkitektur erbjuder Skissernas Museum en helt unik miljö för konferens, möte och evenemang.

Vid bokning av evenemang på museet står restaurang På Skissernas för magnifika måltidsupplevelser där allting skapas från grunden med stor kärlek till hantverket och med råvaror som levereras från lokala bönder och odlare. Varje evenemang förhöjs ytterligare av de utställningar och aktiviteter som finns på Skissernas Museum. Utöver den kreativa miljön erbjuds guidade visningar och en rik programverksamhet.

Birgit Rausings sal – generös samlingsplats i svårslagen arkitektur

I hjärtat av museet finns Birgit Rausings sal vars arkitektoniska inramning med det tillsynes svävande spegeltaket och omgivande husfasader från ett helt sekel skapar ett spännande och generöst rum för olika evenemang. Den flexibla salen passar för alltifrån heldagskonferenser och sittande middagar till det mindre mötet. Antal personer som kan vistas i lokalen beror på möblering men maxantal är 140 personer. Lokalen är tillgänglighetsanpassad och utrustad med trådlöst nätverk och modern presentationsteknik.

För evenemangsbokningar och information kontakta:
Victor Kraft Selze, bokningar@skissernasmuseum.lu.se