• Öppet idag 12–17

Brown Bag Lunches: arkitekten Johannes Norlander 

Samtal
Entréavgift till museet

Entré: 75 kronor. Vegetarisk lunch från restaurang På Skissernas är inkluderad i priset.
Inga rabatter eller årskort gäller för detta arrangemang.

Insläpp: 12:00
Samtalet startar: 12:15

Samtal om den kreativa processen med möbelformgivare och arkitekt Johannes Norlander

Johannes Norlander (född 1974) utbildade sig till arkitekt på Chalmers tekniska högskola i Göteborg, samt på Konstfack. 2007 fick han stor uppmärksamhet med bygget av Villa Älta utanför Stockholm och har sedan dess drivit Johannes Norlander Arkitektur med kontor i Stockholm och Göteborg. Kontoret arbetar även med möbelformgivning och internationella bostadsprojekt. Han har också sjösatt Tallum, ett svenskt möbelföretag med målet att återuppliva föremål av några av de mest framstående skandinaviska modernisterna, som Sigurd Lewerentz.

Under museets populära lunchsamtal Brown Bag Lunches fördjupar vi oss i den kreativa processen tillsammans med spännande och inspirerande gäster med olika bakgrund. Samtalen leds av copywriter och författare Paola Pellettieri.

Glöm inte att du kan förköpa din plats till säsongens Brown Bag Lunches i museets entré. Och missar du ett samtal så kan du alltid lyssna i efterhand. Samtalet publiceras som en podcast veckan efter samtalet på museet. Sök på ”Skissernas Museum” där poddar finns!

Fler evenemang som passar Samtal