Foto: Johan Persson

Årskortet

Vi vill att du ska kunna besöka oss så ofta du vill!
Museets årskort kostar 350 kr och går att köpa när som helt under året och gäller ett år från inköpsdatum.

Med Skissernas Museums årskort får du:

- Fri entré till museets utställningar, visningar och egna arrangemang.

- 20% rabatt på museets egna sortiment i butiken.

- 10% rabatt i restaurang På Skissernas (gäller ej alkohol).

- Exklusiva arrangemang (se Årskortsprogrammet nedan).

- Gå 2 betala för 1 på Louisiana Museum of Modern Art under 2022.
Våren 2022 visade vi utställningen Sonia Delaunay och Världsutställningen i Paris 1937 i Gallerigången. Utställningen visades samtidigt som Louisiana Museum of Modern Art i Humlebæk presenterade Sonia Delaunay i den hittills största utställningen i Skandinavien med konstnärens verk. Samma erbjudande gäller på Skissernas Museum för innehavare av Louisianas Klubkort.

Louisiana Museum of Modern Art

  Foto: Ulrik Jantzen, Credit: Louisiana Museum of Modern Art

  Årskortsprogram hösten 2022

  Under hösten har vi satt ihop ett program exklusivt för dig med årskort! Under fyra kvällar kan du delta i kreativa workshops, tjuvkika på kommande utställning innan vernissage och se konst i samlingen som inte visas i våra utställningssalar. Allt tillsammans med andra konstintresserade!

  Onsdag 28 september kl. 18
  Workshop med papperskonstnär Fideli Sundqvist

  Lär dig grunderna i att skapa i papper! Fideli Sundqvist tog sin examen i Grafisk design och Illustration på Konstfack 2011 och arbetar sedan dess som bildskapare, rekvisitadesigner och papperskonstnär och skapar förtrollande världar med papper och sax. Den här kvällen visar hon dig hur det går till! Allt material du behöver finns på plats och inga förkunskaper krävs!
  Läs mer om Workshopen med Fideli Sundqvist

  Torsdag 13 oktober kl. 16–17 (Vernissage kl. 17)
  Förhandstitt på utställningen Coronasamlingen

  Visst är det kul att vara först?! En timme innan utställningen Coronasamlingen öppnar för allmänheten så har du möjlighet att ta en första titt. Under 2021 köpte Statens konstråd in konst för 25 miljoner kronor, ett regeringsuppdrag som syftade till att stötta det svenska konstlivet under coronakrisen. I utställningen visas ett urval av ett urval av konstverken som speglar den bredd och mångfald som kännetecknar svenskt konstliv i dag. Ingen föranmälan krävs, varmt välkommen!

  Onsdag 2 november kl. 18
  Teckna med museets konstpedagoger!

  Välkommen att uppleva konsten på museet efter stängning och med papper och penna i dina händer. Våra konstpedagoger leder kvällen. Allt material du behöver finns på plats och inga förkunskaper krävs!
  Läs mer om Teckna med museets konstpedagoger

  Torsdag 1 december kl. 18
  Visning i magasinen

  Skissernas Museum har världens största samling skisser och förarbeten till offentlig konst. Samlingen består idag av ca 30 000 verk av både svenska och internationella konstnärer från det tidiga 1900-talet fram till vår tid. Endast en liten bråkdel ryms i våra utställningar. Ta chansen att se verk och skisser som inte visas i utställningarna och lär mer om hur arbetet med samlingen går till.
  Läs mer om Visning i magasinen