• Öppet idag 11–17
Svartvitt porträtt av Karin Karlsson.
Foto: Mats Bäcker

Brown Bag Lunches: projektledare Karin Karlsson

Samtal
Entréavgift till museet

Entré: 75 kronor. Vegetarisk lunch från restaurang På Skissernas är inkluderad i priset. Inga rabatter eller årskort gäller för detta arrangemang.

Insläpp: 12:00
Samtalet startar: 12:15

Lunchsamtal om den kreativa processen med projektledare Karin Karlsson

I maj 2024 kommer Malmö, för tredje gången, att vara värdstad för Eurovision Song Contest – världens största musiktävling. Karin Karlsson, programchef på Malmö Live Konserthus, har utsetts till huvudprojektledare för stadens arbete med evenemanget. Och hon har gjort det förut då staden arrangerade Eurovision Song Contest 2013. Karin Karlsson inledde sin yrkesbana som journalist och producent, innan hon började arbeta med stora evenemang inom Malmö stad. Parallellt med arbetet som programchef på Malmö Live Konserthus sitter hon i Malmö Universitets fakultetsstyrelse för kultur och samhälle, Lunds universitets konstnärliga råd och Östra Grevies Folkhögskolas styrelse. Hon projektleder även Malmö stads arbete med Öppna Malmö. Vi gissar att Karin Karlsson har ett fullspäckat schema den kommande tiden och är glada för att hon vill prata om kreativitet med oss på Brown Bag Lunches!

Välkommen till Brown Bag Lunches, samtalsserien där vi fördjupar oss i det som är museets kärna – den kreativa processen! Tillsammans med spännande och inspirerande gäster med olika bakgrund försöker vi nyfiket förstå hur deras kreativa processer ser ut. Samtalen leds av författare Paola Pellettieri. Missar du ett samtal så kan du alltid lyssna i efterhand då samtalet publiceras som en podcast veckan efter samtalet på museet.
Sök efter ”Skissernas Museum” där poddar finns!

Glöm inte att du kan förköpa din plats till säsongens Brown Bag Lunches i museets entré.

Höstens Brown Bag Lunches:

5 september: Skådespelare Sandra Stojiljkovic
3 oktober: Projektledare Karin Karlsson
31 oktober: Konstnär Linnéa Carlsson
5 december: Konstnär Max Ockborn

Fler evenemang som passar Samtal